Welkom bij Thermagecentrum

Huidverstrakkings behandelingen


Wat zou er gebeuren als je datgene terugkrijgt wat je van je uiterlijk gewend was? Datgene wat je niet alleen vertrouwen geeft, maar het ook weer laat zien.Thermage huidverstrakkings behandelingen kunnen u helpen aan de buitenkant te laten zien hoe u zich van binnen voelt. Of het nu uw gezicht betreft, uw ogen of specifieke gebieden van het lichaam, Thermage huidbehandelingen zorgen voor een egale, strakkere en natuurlijke huidcontour, in tegenstelling tot datgene wat het effect kan zijn van ingrijpende chirurgische behandelingen.

In plaats van eruit te zien alsof u een chirurgische ingreep heeft ondergaan, zult u er uit komen te zien alsof u op vakantie bent geweest: uitgerust en verjongd.
Door de behandeling kunt u de klok een aantal jaren terugzetten. De opbouw en veerkracht van uw huid worden ingrijpend verbeterd.

Bij de Thermage behandelingen krijgt u geen chirurgische ingreep, geen inspuitingen en geen verdoving, waardoor u niet te maken hebt met de hierbij behorende hersteltijd.
Thermage huidverstrakkings behandelingen stimuleren de lichaamseigen vernieuwing van het steunweefsel (collageen), wat voor een zichtbare en natuurlijke verbetering zorgt.

Hoe werkt het

Thermage is de enige niet invasieve behandeling die uw huid verstevigt in één enkele behandeling, zònder de hersteltijd die u nodig hebt bij chirurgische ingrepen of injecties. Thermage stimuleert de lichaamseigen vorming van gezond, nieuw steunweefsel (collageen) en zorgt voor een zichtbaar, natuurlijk resultaat, zodat:

  1. De huid een steviger en egaler wordt
  2. Lijnen en rimpels vervagen

Uw omgeving zal niet denken dat u een chirurgische ingreep heeft ondergaan. Ze zullen denken dat u op vakantie bent geweest. Om meer te weten te komen over uw mogelijkheden om er beter en meer uitgerust uit te gaan zien, leest u op uw gemak onze site door. Mocht u aansluitend vragen hebben, neem dan contact op om een afspraak te maken.

   © Copyright thermage Powered by SDM Services